Lena Meyer-Landrut: hvordan har Eurovision forandret livet sitt?

Anonim

Eurovision Song Contest er det tredje mest populære showet i Europa. Det er andre bare til de europeiske fotball- og olympiske mesterskap. For mange unge utøvere er denne konkurransen den eneste muligheten til å bli kjent ikke bare i hjemlandet, men i hele Europa. Lena Meyer-Landrut kjøpte den ettertraktede "Crystal Microphone" i 2010, da hun bare ble 19 år gammel. Har hennes liv endret seg etter Eurovision?

Barndom og ungdom

Den fremtidige vinneren av Eurovision ble født i 1991 i Hannover (Tyskland). Hennes far forlot familien da datteren hennes var 2 år gammel, så moren ble tvunget til å heve Lena alene. Hun er barnebarn av den tyske ambassadøren til Sovjetunionen.

Image

Fra en alder av 5 år begynte jenta å praktisere dans, og tvert imot tok hun aldri profesjonelt stor interesse for musikk. Som barn likte hun ballroom dancing. Da, da Lena Meyer vokste opp, forandret hun retning til en mer moderne. Hun praktiserte i slike retninger som hip-hop og jazzdans. Da hun vokste opp, spilte hun flere mindre og sporadiske roller i tyske TV-programmer, men de brøt henne ikke suksess. I 2010 ble Lena uteksaminert med æresbevisning fra videregående skole. Så bestemmer hun seg for å delta i utvalget for Eurovision. Lena Meyer-Landrut visste ikke da at konkurransen helt ville forandre hennes liv.

Eurovision 2010

Utvalget for Eurovision i Tyskland var en konkurranse av unge, ikke kjent for de offentlige artisterne. Seerne valgte hvem som representerte sitt land i konkurransen ved å stemme. Tyskland er hovedsponsor for Eurovision, men det viser fortsatt dårlige resultater år etter år, ofte igjen på bunnen.

Derfor ble forberedelsene til Eurovision 2010 tatt svært alvorlig. Fra begynnelsen ble Lena den ubestridte favoritt av konkurransen, og med støtte fra produsent Stefan Raab kunne hun lett gå ut av konkurrentene sine. Etter å ha vunnet det nasjonale valget, ble hun snakket om ikke bare i Tyskland, men også i Europa. Uten en musikalsk utdanning, passerte Lena enkelt de mer talentfulle sangene.

Image

Selv før "Eurovision" ble hun ansett som favoritt. Omkring 17 millioner mennesker så på et videoklipp på satellitt-sangen for den endelige av konkurransen. Også, seieren til jenta spådde Google søkeressurs. Siden Tyskland er sponsor av Eurovision, vil utøvende kunstnere som representerer det ved konkurransen, nå automatisk til finalen, omgå halvdelene av konkurransen.

På Eurovision vant Lena Meyer-Landrut en ubetinget seier, og fikk nesten 250 poeng. Til sammenligning: Tyrkia, som vant 2. plass, tjente bare 170 poeng. Hjemme, i Tyskland, returnerte jenta en stjerne. Hennes første album, utgitt straks etter konkurransen, solgte 500.000 eksemplarer.

Eurovision 2011

Få artister deltar i Eurovision igjen. Enda mindre vinnere går tilbake til konkurransen. Men arrangørene besluttet at Lena Meyer-Landrut er verdig til å representere landet igjen. Jenta reiste seg lykkelig på tilbudet.

Denne gangen deltok bare Lena i utvalget, og publikum fikk rett til å velge en sang som hun vil presentere Tyskland. Ifølge stemmegivningen ble sammensetningen tatt av en fremmed valgt.

Image

Denne gangen gikk sanger Lena Mayer igjen direkte til finalen av konkurransen, men nå som en vinner. Imidlertid klarte hun ikke å gjenta den tidligere suksessen. Til tross for at publikum varmt støttet sangeren i hallen, klarte hun å ta bare tiende plass.

Videre karriere

Etter en mislykket ytelse på Eurovision 2011 begynte Lena sin popularitet å avta. Men hun er fortsatt engasjert i musikk, forbedrer vokal, og skriver også sanger selv. I 2012 lanserer hun et nytt engelskspråklig album, Stardust. Han ble den tredje i sin sangkarriere. Over 100 000 eksemplarer av albumet ble solgt, noe som tillot ham å få gullstatus i Tyskland. I samme år utfører Lena sammen med andre Eurovision-vinnere i intervallet av konkurransen i Baku. Sangeren utførte sin vinnende sang.

I 2013 ble hun en av fire mentorer i den tyske versjonen av det populære showet "The Voice. Barn. " Lena jobber fortsatt med dette prosjektet. Hun er også involvert i filmkopiering. I 2014 ble sangeren ansiktet på kosmetikkfirmaet L'Oreal og dukket opp i flere reklamefilmer dedikert til hårprodukter.

Image

I 2015 lanserte hun sitt fjerde album, kalt Crystal Sky. Lena beveger seg bort fra sin vanlige lyd, og legger til elektronisk behandling på musikken. Albumet nådde 2. linjen i det tyske musikkoversikten.

Tyske sanger Lena Meyer-Landrut fikk berømmelse takket være seieren i Eurovision Song Contest. Hun klarte ikke å konsolidere sin popularitet i Europa, men er en populær stjerne i sitt hjemland. Hennes album er utsolgt, Lena leder en populær musikkutstilling. Således kan vi trygt si at Eurovision har radikalt forandret sitt liv.

Interessante artikler

Erie - Büyük Göller Sistemindeki Göl

Bir insanın hayatında neden aşka ihtiyacın var?

Cindy Crawford ve Richard Gere'in aşk hikayesi

Yönetmen Valery Fokin: biyografi, filmografi ve ilginç gerçekler