Актриса Елена Глазкова: биография и личен живот

Anonim

Бъдещата актриса Елена Храпова е родена (тя избра псевдонима Глазков за филмовата индустрия) в Голицино, близо до Москва, на 16 януари 1987 година. В детството си посещава танцови кръгове, извършва се в училищни аматьорски спектакли. По съвет на родителите и сама, тя щеше да се запише в медицинско училище, но след това се оказа, че се страхува от кръв. Трябваше да се разделя с една мечта.

Филмова кариера

В 11 клас Елена решава да получи актьорско образование. Отидох да вляза във ВГИК и стигнах до курса на А. Ленкова, по време на следването си започнах да действам. Тя изигра малка роля във филма „Андерсен. Живот без любов ”и участва в снимките на комедията“ Cinderella.ru ”. През 2009 г. Елена си спомни публиката от комедията “Galygin.ru”. След това започнаха да я разпознават на улицата. Тогава дойде снимането в телевизионния сериал „Москва. Три гари ”, във филма“ Предстоящи ”.

Image

Във филма „Бялата рокля” на Андрей Селиванов актрисата имаше камея, но ярка роля. Също така нейният опит включва следните проекти: “Право на истината”, “Профил на убиеца”, “Карпов”. През 2013 г. бе отбелязано участието в един от сезоните на телевизионния сериал “Ment-in-law” и в “Самозванец”.

Основни постижения

Театрална и филмова актриса Елена Глазкова стана известна с истинската си снимка след мелодията на Силата на привличането, в която тя изигра главния герой.

Глазкова също има водеща роля в драмата “Есен на 41-та” на Елена Борисова.

На театралната сцена актрисата се появява пред публиката в образа на София от пиесата „Баал”, режисирана от Георг Генот. Сега продукцията може да се види в театъра на Владимир Висоцки. Също така играе в пиесата "Територия на страстта", която отива в Центъра за драма и режисура.

Image

През 2017 г. изпълнява основната роля в драмата “Спокойствие”. Участието в този филм разглежда едно от най-важните му постижения.

През 2018 г. актрисата първо се опитва да изпълни ролята на майка. Певецът Глеб Матвейчук става баща на детето. Вече е в позиция, снимана във филма „Репетиция” на Николай Соколов.

В момента актрисата Елена Глазкова успешно продължава своята театрална и филмова продукция.

Интересни статии

Sungai Sandy: penerangan, pemandangan

Adrian Newey: pereka bentuk terbesar Formula 1

Alexander Gribov - Pengerusi Dewan Awam Wilayah Yaroslavl: biografi, pendidikan, keluarga

Apa rombongan? Makna perkataan