Evgenia Volkova: biografi, filemografi

Anonim

Evgenia Volkova adalah filem Rusia terkenal dan pelakon teater yang berasal dari Moscow. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kerja di televisyen kelihatan kurang dan kurang. Walaupun demikian, dia tidak meninggalkan profesionnya, dan terus bekerja di Teater Praktika di bandar asalnya dan dalam peranannya dalam siri ini.

Image

Biografi ringkas Evgenia Volkova

Zhenya dilahirkan pada 19 Mei 1981 di Moscow. Bagaimana masa kecilnya, tahun sekolah, dan anak lelaki apa yang pelakon itu tidak diketahui oleh sesiapa: dia lebih suka meninggalkan maklumat ini sebagai peribadi, dan tidak berkongsi dengan orang ramai.

Ia hanya diketahui bahawa Evgenia Volkova belajar di Universiti Slavia Antarabangsa. Di sana dia menerima pendidikan pelakon. Mentornya adalah Lyudmila Ivanova yang terkenal.

Teater dalam kehidupan seorang pelakon

Setelah menamatkan pengajian dari universiti, gadis itu pergi untuk mencuba tangannya di Teater Rampa. Bekerja di sini adalah untuk keseronokan Evgenia Volkova, yang berlangsung selama tiga tahun yang bahagia. Beliau berada dalam keadaan baik dengan pihak pengurusan. Bakatnya adalah segala-galanya yang dia sukai, gadis itu dihargai, disayangi dan dihormati. Sepanjang tempoh kerja di "Ramp" Eugene menjadi pahlawan persembahan "Eternally Alive", "Masa dan Keluarga Conway", "Pertempuran Chiogia".

Pada tahun 2007, pelakon itu memutuskan untuk berpindah ke Amalan, yang lebih moden menentang latar belakang rombongan teater sebelumnya. Selebriti seperti Agniya Kuznetsova, Alisa Grebenshchikova, Pavel Artemyev juga bekerja di sini.

Dalam "Amalan" Evgenia Volkova, dia menjadi terkenal dengan karya-karya seperti "Sekarang kamu adalah Tuhan lagi", "Bermain tentang wang". Di dalam plot pengeluaran pertama, dua remaja sentiasa bertengkar tentang kepercayaan kepada Tuhan. Pada yang kedua, pengarah mendedahkan topik wang, yang baru-baru ini menjadi penyebab banyak konflik dan perselisihan dalam kehidupan manusia.

Filemografi Eugene

Pelakon itu bermain debutnya sebagai pelajar. Oleh itu, siri yang dipanggil "Keluarga Mesra" adalah karya pertama dalam filemografi Evgenia Volkova. Biografi gadis ini dari saat itu mula kelihatan lebih kerap pada pendengaran, serta kehidupannya pada umumnya. Ini berambut perang yang rapuh dan kecil selepas peranan pertamanya telah diperhatikan, dan mula dijemput untuk menembak dalam kerja yang lebih besar. Sebagai contoh, dia bekerja di tapak yang sama dengan Marina Dyuzheva, Alexander Belyavsky, Marina Yakovleva dan Nikolai Lukinsky.

Setahun selepas peranan pertama, pelakon muda itu muncul semula di televisyen. Pada masa ini dalam siri "Pelajar", dalam peranan watak utama, Alexandra.

Image

Pada tahun 2006, gadis itu dijemput untuk menembak siri "Kelab", di mana watak utama dimainkan oleh penyanyi terkenal Rusia Anastasia Zadorozhna. Kerja aktris ini menjadi popular, walaupun pada hakikatnya dia memainkan watak negatif bernama Eva.

Tahun 2007 juga menjadi sengit dan bermanfaat bagi Zhenya. Dia membintangi filem terkenal "Daughters and Mothers". Dan kemudian sekali lagi jatuh ke dalam kehidupan teater. Selepas berehat tiga tahun, pelakon itu muncul semula di televisyen. Kali ini dia ditawarkan peranan dalam siri TV "Basic Version" dan "Detective Samovars". Juga, Eugene membintangi komedi "Three on Top".

Pada tahun 2011, Zhenya memainkan peranan penting dalam siri TV "News", di mana ramai pelakon terkenal juga membintangi. Filem ini mendapat populariti dan telah lama ditonton oleh golongan muda.

Juga Eugene membintangi filem sedemikian:

  • Papas 2011;
  • "Pernikahan Porcelain" 2011;
  • "Glasier" 2013;
  • "Keadaan Keluarga" 2013;
  • "Cinta mekar pada musim bunga" 2014.

Evgenia Volkova hari ini

Kehidupan peribadi pelakon ini sentiasa berada di bawah tujuh kunci. Mereka tidak pernah berkongsi maklumat dengan akhbar. Selain itu, di Instagram, pada halamannya tidak ada satu gambar dalam syarikat lelaki atau saudara terdekat. Zhenya meninggalkan semuanya di belakang tabir.

Image

Hari ini, gadis itu tidak bertindak dalam filem. Kerja terbarunya adalah siri Sklifosovsky. Reanimasi. Menurut skrip, Zhenya memainkan wanita hamil yang menjadi pesakit seorang doktor terkenal. Volkova, terima kasih kepada peranan ini, bertemu dengan orang yang baik, dengan siapa dia masih mengekalkan hubungan mesra dan mesra.

Artikel menarik

Dumnezeu Hermes: fapte interesante

Rușii din SUA: munca și viața în imigrație

Rihanna Pratchett: biografie, fotografie, creativitate

Venitul bugetar este un indicator care caracterizează starea economiei oricărui stat.